slide_new2_01.png
slide_new2_02.png
KERESKEDELEM
RENDSZERFELÜGYELET
HÁLÓZAT
slide_new2_03.png
previous arrow
next arrow

Datalogic QuickScan QBT2101 vonalkódolvasó, Bluetooth, Kit, USB, Fekete Br: 44.990,-

Datalogic QuickScan QBT2101 vonalkódolvasó bemutatása

A Datalogic QuickScan QBT2101 bluetooth-os vezeték nélküli vonalkódolvasó az egyik legkedveltebb termékünk kategóriájában. Kis mérete, pehelykönnyű súlya és kiváló ergonómiai kialakítása miatt lett számos felhasználó kedvence!

Munkára tervezve

A Datalogic QuickScan QBT2101 vonalkódolvasó minden ismert 1 dimenziós (pl. EAN13, Code39, Code128, stb.) vonalkód olvasására képes. Kiváló optikájának köszönhetően a QBT2101 könnyedén megbírkózik a gyenge minőségű és nagy szélességű vonalkódok olvasásával is, így a szkenner éttermi, vendéglátóipari, kereskedelmi alkalmazástól az irodákon keresztül, a logisztikáig számos területen megállja a helyét.

A Datalogic által szabadalmaztatott Green Spot visszajelzési rendszer segíti a felhasználót - sikeres vonalkódolvasás esetén zöld fény jelenik meg a kódon - így akár hangos környezetben is könnyedén megbizonyosodhatunk az olvasási művelet befejezéséről.

Egész nap bírja

Nagykapacitású akkumulátorának köszönhetően akár 30.000 vonalkódolvasásra képes a készülék egy feltöltéssel. A Datalogic QBT2101 vonalkódolvasót az Olasz gyártó általános felhasználási igényre tervezte, ahol kifejezetten igény a vezeték nélküli kommunikáció. Bluetooth v3.0 vezeték nélküli csatlakozásának köszönhetően könnyedén csatlakoztatható Android, iOS és Windows rendszerű okostelefonokhoz, tabletekhez és notebookokhoz. A Datalogic QBT2101 használata során így nincsen szükség vezetékes kapcsolatra, a felhasználó az olvasóval könnyedén mozoghat akár 25 méteres távolságban is (nyílt terepen, gyári adatok alapján). Akkor sem történik adatvesztés ha az olvasó hatósugaron kívül kerül, mert beépített "Bach Mode" funkciójának köszönhetően akár 500 kód eltárolására alkalmas, melyet a hatósugárba visszatérve továbbít a rendszer felé.

Fontos információ, hogy a kiszolgáló oldalon található számítógép vagy notebook képes legyen Bluetooh kommunikációra, mert a olvasóhoz kommunikációs és töltő állomás alapból nem jár. Ezt a bővítést a számítógépen egy egyszerű USB Bluetooth egységgel is lehetséges megoldani. Az olvasó töltése USB kábelen keresztül történik!

Főbb jellemzők

Minden elterjedt 1 dimenziós vonalkódot olvas akár 70 cm-es távolságból

Egy töltéssel akár 30.000 vonalkódolvasás

Bluetooth vezeték nélküli kommunikáció akár 25 méterről

Bach mód funkció: a beolvasott adatok tárolása hatókörön kívül (~ 500 vonalkód)

GreenSpot funkció: a felhasználót segíti az olvasó által a kódra vetített zöld fény sikeres olvasás esetén

Garancia: vonalkódolvasóra 3 év, az akkumulátorra 90 nap

Free Joomla! templates by AgeThemes

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.