slide_new2_01.png
slide_new2_02.png
KERESKEDELEM
RENDSZERFELÜGYELET
HÁLÓZAT
slide_new2_03.png
previous arrow
next arrow

Rendszerfelügyelet:

Manapság minden cég, vállalkozás használ számítógépet. A mikro-, kis-, és középvállalkozások a ritkán engedhetik meg maguknak főállású informatikus alkalmazását, így gyakran kényszermegoldásokkal "hozzáértő" kolléga, ismerős próbálja üzemeltetni informatikai rendszerüket, elhárítani a hibákat. Biztos ön abban, hogy ez így rendben van? Gondoljon csak bele, autóját sem bízná a szembe szomszédra, mert van egy kulcskészlete. Érdemes kockáztatnia adatai épségét, és a gondtalan munkavégzéshez szükséges körülményeket?

Számítástechnikai eszközei, és hálózata számára átalánydíjas karbantartási és hibaelhárítási szolgáltatást ajánlunk.

  • Rendszeres havi kiszállással megelőzzük a meghibásodásokat.
  • Meghibásodás esetén a szerződésben meghatározott időn belül kiszállunk a helyszínre és a hibát elhárítjuk.
  • Bővítési vagy változtatási igényeit bejelentés után elvégezzük.
  • Számítástechnikai eszközeit, díjmentesen beállítjuk, installáljuk.
  • Szoftverek legalizációjára tanácsot adunk.

Rendszere részletes felmérése után árajánlatot készítünk irodai hálózata üzemeltetésére.

Várom hívását: Kecskeméti Zoltán +36 (30) 400-8752 E-mail: kecskemeti.zoltan@kezoker.hu

Hálózat:

Vezetékes ill. vezeték nélküli hálózatát megtervezzük, kiépítjük, vagy már meglévő hálózatát korszerűsítjük - kibővítjük.

Hálózati szolgáltatásaink:

  • Passzív hálózati elemek (kábelek, fali csatlakozók) kiválasztása, beszerzése, beépítése
  • Aktív hálózati elemek (hub, switch, analóg, ISDN és bérelt vonali modem, ADSL, és bérelt vonali router) kiválasztása, beszerzése, telepítése, konfigurálása
  • Számítógépek hálózati elemeinek (hálózati kártya, modem, szoftver meghajtók) kiválasztása, beszerzése, telepítése, konfigurálása

Kereskedelem:

Számítástechnika területén belül tanácsot adunk új eszközök beszerzésére, a régiek korszerűsítésére. Árajánlat elfogadása után, a megrendelt eszközöket kiszállítjuk, kérésre üzembe helyezzük.

Felmérés után vállalkozása számára összeállítjuk a megfelelő számítógépeket, szervereket, lebonyolítjuk hardvereszközeinek beszerzését. Igény esetén folyamatosan biztosítjuk nyomtatóinak, faxkészülékeinek kellékanyagait. Nagykereskedelmi partnereinkkel kialakított kapcsolataink segítségével előnyös árfekvésben, rövid határidővel szállítjuk cégének az összes szükséges hardvereszközt.

Amennyiben nagyobb hardverbeszerzésre készül, kérjen tőlünk árajánlatot, versenyeztessen meg minket jelenlegi beszállítójával.

Érdeklődőm

Amennyiben tájékozódni szeretne, érdeklődni vagy árajánlatot kérni, kérem töltse ki az alábbiakat és hamarosan küldjük Önnek ajánlatunkat. Az árajánlatkérés ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Név:*
E-mail:
Tárgy:
Üzenet:
Ellenőrzés:

A fenti "elküldöm" gomb megnyomásával megkapjuk érdeklődését, melyre legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az árajánlatkérés ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Köszönjük érdeklődését!

Free Joomla! templates by AgeThemes

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.